Dostava in vnos BREZPLAČNA!

Dosegljivi smo na telefon: 040 266 615

Kolofon

Uredništvo
Spletne stran je pripravil izvajalec spletnih storitev.
Namen spletnih strani
Podatki na spletni strani so predstavitvene narave s področja osnovne dejavnosti za katere smo registrirani –G46.150 – Posredništvo pri prodaji pohištva, predmetov in naprav za gospodinjstvo in železnine.

Zavezujemo se, da so podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. Ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake, pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino, v kolikor ta ni v skladu z našo politiko podjetja.
Pravica uporabe
Spletne strani in vsa njena vsebina je zaščitena s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse informacije, besedila, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.
Prevzemanje odgovornosti
Pri oblikovanju spletne strani skušamo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov. Za njihovo točnost in celovitost ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Pridružujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.
Tehnološka izvedba
Tehnološko izvedbo je zagotovilo podjetje Rok Špegel Cestnik, Primavista s.p.
Podatki o podjetju
Naziv:  3ex Hiša inženiring in storitve d.o.o.
Kamniška cesta 42

Status: POSLOVNI SUBJEKT POSLUJE

DDV ID: SI21381275

Matična številka:  3634043000
Aktivni transakcijski računi:
IBAN SI56 3500 1000 0649 133   BKS BANK

Tehnična izvedba in produkcija:
Rok Špegel Cestnik, Primavista s.p.